Track&Trace – Apotheek Breukelen – Breukelen ut

Welkom bij Apotheek Breukelen

Welkom op de website van Apotheek Breukelen. Hier vindt u niet alleen informatie over de apotheek, maar ook over geneesmiddelen en gezondheid.

Daarnaast biedt onze website nog een aantal andere mogelijkheden. Zo kunt u uw herhaalrecepten rechtstreeks bij ons bestellen. Indien wij uw mailadres hebben, sturen wij u een mail zodra uw bestelling klaar ligt. In principe geldt: herhaalrecepten die op een werkdag voor 13.00 uur worden aangevraagd, kunnen de volgende werkdag na 13.00 uur worden afgehaald. Medicatie die na 13.00 uur wordt aangevraagd, kan 2 werkdagen later na 13.00 uur worden afgehaald.

Tenslotte kunt u tevens met al uw vragen terecht op onze website. Wij proberen hier nog dezelfde dag op te reageren.

Terug naar overzicht

Track&Trace

Sinds kort maken wij gebruik van een track&trace systeem voor onze recepten. Onderdeel hiervan is dat we u een e-mailbericht kunnen sturen wanneer uw bestelling klaar ligt. Ook wanneer een gedeelte van uw bestelling klaar ligt kunnen wij u een bericht sturen.

In dit bericht staat ook een pincode vermeld. Bij elk bericht krijgt u een nieuwe pincode. Wij zullen u naar deze code vragen als u uw bestelling komt ophalen. De pincode is, naast uw geboortedatum, naam en eventueel adres, een extra check om er voor te zorgen dat wij een bestelling aan de juiste persoon meegeven.

Wilt u iemand anders machtigen om uw bestelling op te halen? Dat kan door de pincode aan die persoon te geven.

Om track&trace goed te laten werken, is het belangrijk dat wij beschikken over een actueel e-mailadres. Wij vragen u bij een bezoek aan de apotheek daarom naar uw e-mailadres. Het is mogelijk dat wij u per mail af en toe informatie sturen over de apotheek of over uw medicijngebruik. Indien u dit niet wenst, kunt u dit bij ons aangeven. U kunt uw toestemming voor gebruik van uw telefoonnummer of e-mailadres indien gewenst uiteraard op elk moment intrekken.

Beschikt u niet over een e-mailadres of wilt u deze gegevens liever niet aan ons geven? Dan kunt u uiteraard uw medicatie gewoon bij ons blijven afhalen. Wel is het mogelijk dat wij u vragen uw legitimatiebewijs te laten zien bij het afhalen van uw bestelling, en dat wij u vragen wie eventueel door u gemachtigd kan worden om uw bestelling op te halen.

Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten!

Publicatiedatum: 17-12-2021