Herhaalservice – Apotheek Breukelen – Breukelen ut

Welkom bij Apotheek Breukelen

Welkom op de website van Apotheek Breukelen. Hier vindt u niet alleen informatie over de apotheek, maar ook over geneesmiddelen en gezondheid.

Daarnaast biedt onze website nog een aantal andere mogelijkheden. Zo kunt u uw herhaalrecepten rechtstreeks bij ons bestellen. Indien wij uw mailadres hebben, sturen wij u een mail zodra uw bestelling klaar ligt. In principe geldt: herhaalrecepten die op een werkdag voor 13.00 uur worden aangevraagd, kunnen de volgende werkdag na 13.00 uur worden afgehaald. Medicatie die na 13.00 uur wordt aangevraagd, kan 2 werkdagen later na 13.00 uur worden afgehaald.

Tenslotte kunt u tevens met al uw vragen terecht op onze website. Wij proberen hier nog dezelfde dag op te reageren.

Herhaalservice

Welkom bij onze Herhaalservice. We begrijpen het belang van het op tijd en moeiteloos ontvangen van uw medicatie. Daarom bieden we u een gemakkelijke service aan die speciaal is ontworpen om uw leven een beetje gemakkelijker te maken. Met onze herhaalservice zorgen wij ervoor dat uw chronische medicijnen altijd klaarstaan wanneer u ze nodig heeft.

Onze herhaalservice is bedoeld voor iedereen die chronische medicijnen gebruikt, zoals voorgeschreven door de huisarts. Met deze service worden uw medicijnen automatisch voor u herhaald. Dit betekent dat we op het juiste moment uw benodigde medicijnen klaarzetten en u hierover per e-mail informeren. U hoeft dus niet meer zelf aan het herhalen van uw medicatie te denken, waardoor u nooit zonder medicijnen komt te zitten.

Let wel, deze service is alleen bedoeld voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Voor incidentele medicijnen, zoals crèmes, medicijnen van de specialist of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, kunt u een aparte aanvraag doen via de gebruikelijke kanalen.

Met de herhaalservice profiteert u van meerdere voordelen:

  • U hoeft niet zelf aan het herhalen van uw medicijnen te denken;
  • U voorkomt dat u zonder medicijnen komt te zitten;
  • U kunt de medicijnen op een door u gewenst moment afhalen;
  • U bespaart tijd, doordat u niet steeds naar de apotheek hoeft te komen.

Het gebruikmaken van deze service is eenvoudig. Als u van de herhaalservice gebruik wilt maken, kunt u dit bij ons aangeven. Wij bekijken dan samen met u welke medicijnen hiervoor in aanmerking komen en regelen dit op de meest geschikte manier.

Wilt u zich aanmelden voor de herhaalservice? Dat kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar recepten@apotheekbreukelen.nl. Vermeld in uw e-mail uw naam, geboortedatum en de namen van de medicijnen die u gebruikt. Ons team zal uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

Heeft u nog vragen over de herhaalservice? We helpen u graag verder. Stel uw vraag aan een van onze medewerkers aan de balie of bel ons op ons telefoonnummer. Wij staan altijd klaar om u te ondersteunen bij uw gezondheidsbehoeften.