Diensten en werkwijze – Apotheek Breukelen – Breukelen ut

Welkom bij Apotheek Breukelen

Welkom op de website van Apotheek Breukelen. Hier vindt u niet alleen informatie over de apotheek, maar ook over geneesmiddelen en gezondheid.

Daarnaast biedt onze website nog een aantal andere mogelijkheden. Zo kunt u uw herhaalrecepten rechtstreeks bij ons bestellen. Wanneer u dit doet op een werkdag vóór 13:00 uur ‘s middags, zorgen wij ervoor dat uw bestelling vanaf 11.00 uur de volgende werkdag klaarligt in de apotheek of de volgende werkdag bezorgd wordt.

Speciaal voor cliënten met Diabetes Mellitus biedt onze website de mogelijkheid om insuline en overige diabetesartikelen te bestellen.
Tenslotte kunt u tevens met al uw vragen en klachten terecht op onze website. Wij proberen hier nog dezelfde dag op te reageren. Heeft u daarna nog vragen? Dan horen wij dat graag!

Diensten en werkwijze

Bestellen en bezorgen

Met de huisartsen van de huisartsenpraktijken in Breukelen heeft Apotheek Breukelen afgesproken dat u voortaan uw chronische medicatie direct via de apotheek kunt aanvragen.

Er zijn drie manieren waarop u uw medicatie voortaan bij de apotheek kunt aanvragen:

  • Via de telefoon. Bel hiervoor het telefoonnummer van de apotheek (0346-262642) en volg de instructies;
  • Via onze website;
  • Via de receptenbus in de apotheek: hier kunt u oude doosjes, voorzien van een etiket, of losse etiketten indoen.

Herhaalrecepten die op een werkdag voor 13:00 uur worden aangevraagd, kunnen de volgende werkdag na 11:00 uur worden afgehaald. Medicatie die na 13:00 uur wordt aangevraagd, kan 2 werkdagen later na 11:00 uur worden afgehaald. Ook voor bezorgrecepten geldt dat een herhaalrecept dat voor 13:00 uur is aangevraagd, de volgende werkdag zal worden thuisbezorgd. Medicatie die na 13:00 uur wordt aangevraagd, wordt 2 werkdagen later thuisbezorgd.

Bezorgen

Bent u slecht ter been of kunt u om een andere reden niet naar de apotheek komen, dan kunnen wij uw medicatie thuis laten bezorgen. Wij bezorgen elke dag vanaf ongeveer half 6.

Inloopspreekuur

Wist u dat wij elke dinsdag een inloopspreekuur hebben? Van 9:00 tot 10:00 uur kunt u zonder afspraak terecht bij een van onze apothekers voor vragen over uw medicijngebruik.